top of page
IMG_3122.jpg

Qui Som

IMG_5379.jfif

Mas Xibeques disposa de 30 ha. de terreny, envoltats per bosc, camps de conreu i el riu Fluvià.

La construcció original es de l'època Romànica, feta amb bóveda d'arista del segle XI al XIX. La primera ampliació moderna data de l'any 1950. 

La família Bofarull la va adquirir al 1974. Amb el pas del temps la van anar ampliant. L'última reforma i més important va ser  l’any 2010.

Ara, nosaltres comencem una nova etapa al Mas. Només veure-la ens va captivar i volem compartir amb vosaltres aquest espai privilegiat a plena natura, on  relaxar-vos i gaudir d’una desconnexió total.

 

La casa  disposa de 8 habitacions i 7 banys, dues cuines / office, un ampli saló / menjador i un meravellós Spa interior, on la temperatura de l’aigua pot arribar als 39 graus.

 

A l'aire lliure podreu gaudir d'una piscina exterior amb aigua climatitzada , oberta durant tot l'any amb envelat i gàndules fetes a mà.

 

També disposem d'una pista de tennis pels amants de l'esport.

 

Sortint de casa ens endinsem al bosc, on es troba un petit Gorg, envoltat d'arbres i la font de Mas Xibeques.  En aquest magnífic paratge, gaudireu d'un pícnic a l'aire lliure i, els més atrevits, d'un  bany refrescant.

Des del Mas, tenim rutes de senderisme, bicicleta i, als nostres voltants, hi han moltes opcions per trobar activitats com:

Visites a Museus, Castells, els camins de Ronda, i altres activitats com: Equitació, Kajak, vol en globus i molt més.

bottom of page